De Kenniskaravaan

Hoe werkt het?


Lees meer

De Kenniskaravaan

is een samenwerkingsverband tussen de Wageningse Uitdaging en het Vrijwilligers Centrum Wageningen.

In 2019 is de Kenniskaravaan van start gegaan. Een samenwerkingsverband tussen de Wageningse Uitdaging en het Vrijwilligers Centrum Wageningen. De Kenniskaravaan biedt vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en bewonersinitiatieven in Wageningen de gelegenheid tot scholing op maat. Het aanbod is afkomstig van maatschappelijke betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties die hun kennis en faciliteiten belangeloos inzetten voor de Wageningse samenleving.

Een groep vrijwilligers van jouw maatschappelijke organisatie kan via deze weg gezamenlijk een workshop of training volgen. De workshop of training is toegespitst op de specifieke vraag die leeft bij jouw organisatie en waarvoor het reguliere aanbod van de vrijwilligersschool geen antwoord biedt. Het onderwerp van de training of workshop kan heel divers zijn.

Hoe werkt het?

Je dient je aanvraag in via het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Dan nemen wij contact met je op om de vraag te bespreken en te bekijken of en zo ja welke mogelijkheden er voor je organisatie zijn.

Voorwaarden voor aanmelding:
– Je vertegenwoordigt een maatschappelijke organisatie: een vereniging, stichting of bewonersinitiatief
– De organisatie is actief in Wageningen
– De doelgroep van je organisatie bevindt zich in Wageningen
– De workshop ondersteunt het takenpakket van de vrijwilligers
– De maatschappelijke organisatie heeft geen eigen opleidingsbudget

Meld je snel aan, dan nemen wij binnen 2 weken contact met u op!


Aanmelden