Founders, sponsoren en vrienden

helpen de Wageningse Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is duurzame funding noodzakelijk!

Hoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘we helpen elkaar met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het instant houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking en -uitvoering, administratieve lasten en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk dat we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. En natuurlijk staan we open voor andere ideeën om (structurele) ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor lokale als landelijke betrokkenheid!

Founder

Founders zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return On Investment (SROI) gestand doen via de Wageningse Uitdaging.

What’s in it for you?

MVO exposure als Founder op de website in de vorm van een logo en doorlink naar de eigen website. Een uitgebreide blogpagina op maat en in de ‘spotlights’ via onze social media kanalen. Opname als founder in diverse communicatie en we zien je graag als geprefereerde gast bij alle netwerk- en andere Uitdagende activiteiten. Je maakt deel uit van een effectief en leuk lokaal en je bent tegelijkertijd lid van een groot landelijk maatschappelijk en sociaal ondernemend netwerk.

De jaarlijkse bijdrage ligt tussen de € 2.000 en € 5.000. Deze verbintenis wordt steeds voor tenminste 3 jaar aan gegaan.

Sponsor

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als MVO partner?

What’s in it for you?

MVO Exposure op de website in de vorm van een logo met doorlink naar de eigen website. Deelname aan alle netwerkactiviteiten, aandacht via onze social media kanalen. Wil je operationeel actief zijn in de rol van MVO-partner? Dan is deelname in de Matchgroep een mooie kans om je betrokkenheid in de praktijk toe te passen. Als Sponsor ben je ook lid van ons lokale en landelijke ondernemersnetwerk met ambassadeurschap door en voor alle leden.

Je sponsorbijdrage ligt tussen € 500 en € 2.000 per jaar in geld of in natura, bij voorkeur voor 3 jaar.

Vriend

Vrienden van de Uitdaging zijn veelal zelfstandige professionals die maatschappelijke initiatieven in de eigen omgeving een warm hart toedragen. Je doet een jaarlijkse financiële bijdrage die jou past en je bent actief betrokken als MVO-partner.

What’s in it for you?

MVO Exposure op de website in de vorm van een logo met doorlink naar de eigen website. Deelname aan alle netwerkactiviteiten. Als je ook een actieve uitvoerende rol wilt spelen bij het maken van matches tussen vraag en aanbod, dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen in de Matchgroep of een andere werk- /projectgroep. Er is altijd een passende rol te vinden binnen de activiteiten van de Uitdaging. Natuurlijk ben je automatisch ook één van onze ambassadeurs!

Als Vriend van de Uitdaging betaal je in overleg wat jou past. Jaarlijks tussen de € 100 en € 500 euro.

Dankzij onze founders, sponsoren en partners

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!